image
Bentwijck achtergrond logo

Woonworkshops Wij denken met u mee

Voor Bentwijck hebben we al twee keer een woonworkshop gehouden.

De belangrijkste resultaten van de woonworkshop hebben we zowel bij de eerste als bij de tweede samengevat in een infographic en van de tweede woonworkshop is een YouTube filmpje gemaakt om terug te kijken.

Deelname aan een woonworkshop geeft voorrang bij de toewijzing van een woning. Bij de toewijzing wordt onderscheid gemaakt tussen drie verschillende categorieën:

1. Deelnemers die aan de eerste en tweede woonworkshop hebben deelgenomen.
2. Deelnemers die aan de eerste of de tweede woonworkshop hebben deelgenomen.
3. Deelnemers die niet hebben deelgenomen aan een woonworkshop.

Heeft u nog niet mee kunnen doen met deze woonworkshops, dan kunt u dat bij de vervolgfases ook nog doen. We zullen per fase een woonworkshop organiseren en als u ingeschreven staat krijgt u hiervoor een uitnodiging.

De Resultaten Woonworkshop 2

In september 2021 hebben we de tweede woonworkshop gehouden door middel van een digitale Webinar. Deze online Webinar heeft alle records verbroken en trok ruim 900 inschrijvingen, waarvan 650 mensen daadwerkelijk live aanwezig waren. Ook hier hebben we weer de woonwensen onderzocht en zijn we met 10 polls nog dieper op deze wensen ingegaan, bijvoorbeeld of u liever een bad of een douche zou willen in de nieuwe woning in Bentwijck.

Bekijk hier Woonworkshop 2

Play button Thumbnail foto

De Resultaten Woonworkshop 1

We vinden het belangrijk om de wijk Bentwijck samen met geïnteresseerden, omwonenden en bewoners te ontwikkelen en organiseerde daarom in oktober 2020 de eerste woonworkshop waarin kon worden meegedacht over het ontwerp van de wijk en de woningen. Hierop hebben we maar liefst 530 reacties mogen ontvangen, de belangrijkste resultaten hiervan hebben we samengevat in de infographic. We hebben vooral een inventarisatie gemaakt van het soort mensen dat interesse heeft in Bentwijck en naar de woonwensen, bijvoorbeeld hoeveel slaapkamers gewenst zijn.

Blijf op de hoogte Interesse?
Meld u aan

Op de hoogte blijven van het project Bentwijck?
Schrijf u nu in voor de nieuwsbrief!

aanmelden
Bentwijck achtergrond logo

Contact

De makelaar

Foto

Drieman Garantiemakelaars
Anne Frankkade 25 - Alphen aan den Rijn
nieuwbouw@drieman.nl
0172 460 808

Huurwoningen

Interesse in huren

Om in aanmerking te komen voor de sociale huurwoningen kunt u zich inschrijven bij “Huren in Holland Rijnland”

Logo Van Wijnen