image
Foto
Bentwijck achtergrond logo

Woningaanbod fase 2Heerlijk dorps
wonen

Als Bentwijck is gerealiseerd, opent de wijk zich naar alle kanten waardoor de omliggende natuur, het dorpshart en de verbindingswegen perfect bereikbaar zijn. We hebben diverse wandelroutes door het gebied aangelegd waardoor u als bewoner vanuit uw eigen wijk een heerlijk rondje kunt lopen met de hond.

De woningtypes zijn met elkaar gemixt, zoals ook op veel andere plekken in Benthuizen. Hierdoor ontstaan er geen clusters met ‘duurdere’ of ‘goedkopere’ woningen. Samen wonen en elkaar ontmoeten rondom een hof, straat of groene ruimte wordt hierdoor mogelijk voor iedereen.

Tussen het bestaande dorp van Benthuizen en de parkzone langs het Verbreepark komt Bentwijck. Een schitterende dorpsuitbreiding met brede school, veel water en volop groen. Het dorpse karakter komt tot uiting in de vriendelijke, speelse opzet en de variatie in oud-Hollandse architectuur. Bijna elke woning heeft een ‘gezicht’ door de steenkleur, kapvorm en details. Wandel straks door de wijk en geniet van het gemoedelijke karakter. Hier kennen buren elkaar en spelen kinderen vrij en veilig op straat.

Woningselector Fase 2A

Selecteer uw favoriete woning

Woningselector

Woningaanbod

Rijwoningen 5.70m

Fase 2A | BOUWNUMMERS 46-56
Fase 2B | BOUWNUMMERS 75-88

Deze prachtige eengezinswoningen liggen ideaal op de zon. Dus als u op zoek bent naar een lekker ruim huis met een tuin op het zuiden of westen óf vindt u het leuk om direct aan de singel te wonen, bekijk dan de plattegronden en laat u verleiden door de mooie, gevarieerde dorpse architectuur én de grootte van deze woningen. Bijna geen huis is hetzelfde. Roedes in de ramen, een speelse kapvorm, een Frans balkon of een huis met een lage goot. Waar valt u voor?

Lees meer

Rijwoningen 6.0m

Fase 2A | BOUWNUMMERS 42-45 EN 57-61

Bijzonder aan deze rijwoningen is de breedte van maar liefst 6 meter. Hierdoor heeft u binnen een zee aan leefruimte. Enkele woningen hebben een tuitgevel of dwarskap waardoor de zolder nog ruimer is. Dit huis ziet er van buiten al heel mooi uit doordat het dak doorloopt over de uitbouw. Eenmaal binnen ervaart u hoeveel sfeer de erker brengt. U kijkt lekker vrij uit, er komt meer licht binnen én u hebt extra ruimte. Al een idee wat u met deze leuke plek gaat doen?

Lees meer

Levensloopbestendig

Fase 2A | BOUWNUMMERS 64-67
Fase 2B | BOUWNUMMERS 68-73

Alles gelijkvloers en toch alle ruimte, een tuin en voor de deur geen auto’s. In deze levensloopbestendige woningen aan of nabij de groene loper komt al het goede samen. De woningen zijn 7,20 meter breed en hebben een woonoppervlakte vanaf circa 120 m². Doordat de slaapkamer en badkamer zich op de begane grond bevinden, zijn deze woningen ideaal als u klaar wilt zijn voor de toekomst. De 1e verdieping is indeelbaar. Voor de eerste verdieping hebben we diverse indelingsvarianten gemaakt waaruit u kunt kiezen. Is dit uw droomhuis? Dan zit u straks heerlijk in de zon. Voor óf achter. Want aan beide kanten van het huis is er een fijne buitenruimte.

Lees meer

Drie-onder-een-kap

Fase 2B | BOUWNUMMERS 91-93

De charmante drie-onder-een-kapwoningen met rood pannendak en witte gevelsteen vormen samen een geheel dat de entree van Bentwijck markeert. De middelste woning heeft een tuitgevel en de ver overstekende dakrand loopt mooi door. Het leuke aan deze woningen is dat ze als het ware op een eiland staan. Via een bruggetje komt u op de stoep en bij de voortuinen. Hier kunt u heerlijk zitten. De achtertuinen van deze woningen liggen op het zuiden en beschikken over een berging en privéparkeerplaats.

Twee-onder-een-kap

Fase 2A | BOUWNUMMERS 62-63
Fase 2B | BOUWNUMMERS 68-73

Spreekt dit beeld u aan en bent u op zoek naar een lekkere ruime gezinswoning in een kindvriendelijke buurt? Laat u verleiden door deze schitterende twee-onder-een-kapwoningen aan de Zaaistraat en de Bentlanden. De kinderen spelen lekker in de tuin en uw partner is al aan het eten begonnen in de gloednieuwe keuken die helemaal naar eigen idee en smaak is uitgezocht. Het fijne aan dit huis is dat u ook boven de ruimte hebt. Er zijn 3 slaapkamers en een ruime badkamer met 2e toilet. Behoefte aan meer slaapkamers? De indeelbare zolder biedt volop mogelijkheden.

Lees meer

Vrijstaande woning

Fase 2B | BOUWNUMMER 94, 95 EN 140

In fase 2 komen 3 verschillende vrijstaande woningen. De details zijn zo verschillend en charmant dat het nog lastig kiezen wordt. Waar bouwnummer 94 wordt gesierd door een bijzonder element in de nok, heeft bouwnummer 95 luiken, roedes in de ramen en gemetselde schoorstenen. Bouwnummer 140 steelt de show bij de entree van Bentwijck met de mooie erker, het nokelement en de asymmetrische kap.

Alle woningen zijn
 gasloos
en voorzien van
 een warmtepomp”

Bentwijck achtergrond logo

Contact

De makelaar

Foto

Drieman Garantiemakelaars
Anne Frankkade 25 - Alphen aan den Rijn
nieuwbouw@drieman.nl
0172 460 808

Huurwoningen

Interesse in huren

Om in aanmerking te komen voor de sociale huurwoningen kunt u zich inschrijven bij “Huren in Holland Rijnland”

Logo Van Wijnen