image
Foto
Bentwijck achtergrond logo

Bouwnummer 28Vrijstaande woning

Aan het water, bij de entree van Bentwijck, komt deze schitterende vrijstaande woning met zandkleurige steen, antraciet pannendak en charmante nokversiering. De tuin rondom biedt volop ruimte om lekker van de zon of schaduw te genieten. Een deel van de tuin grenst aan een watertje.

De woning heeft standaard een zij-erker waardoor de woonkamer heel ruimtelijk is. De auto kan geparkeerd worden in de achtertuin. Boven de zij-erker op de 1e verdieping is een ruime berging die als extra bergruimte kan dienen. Op de zolder is volop ruimte om nog 1 of 2 kamers te maken. Is dit pareltje uw droomhuis?

Indrukwekkend mooi, vindt u ook niet? Overal zijn ramen en de zij-uitbouw geeft veel sfeer. Zet u hier de eettafel, zodat u vanaf die plek in verbinding staat met de grote leefkeuken en woonkamer? Door het grote woonoppervlakte zijn de indelingsmogelijkheden eindeloos. Laat uw fantasie de vrije loop.

Naar woningselector

Kenmerken

  • Woonoppervlakte circa 177 m2
  • Achtertuin op het zuiden voorzien van eigen parkeerplaats en berging
  • Voortuin aan watertje
  • Tuingerichte woonkamer
  • 3 ruime slaapkamers en praktische bergruimte op 1e verdieping
  • Grote, indeelbare zolderverdieping met aansluitpunten voor wasmachine en droger

Werkt u ook steeds vaker thuis?

Door flexibel werken hebben steeds meer mensen behoefte aan een fijne thuiswerkplek. Om u een fijne thuiswerkplek te bieden, hebben wij hiervoor een optie uitgedacht. Een ‘gewone’ slaapkamer wordt omgetoverd tot comfortabele, afsluitbare werkplek met prettig licht om rustig te werken. Een aansluitpunt voor een koffieapparaat, een goede vaste verbinding met het internet en andere extra aansluitpunten en een slot op de deur die u van beide kanten kunt afsluiten hebben we hierin opgenomen. Door deze optie kunt u lekker zitten in uw eigen thuiskantoor met een kopje koffie en werken met super snel internet. Hier zit u met plezier een dag of een paar uur te werken. Willen uw kinderen geconcentreerd

image
Bentwijck achtergrond logo

Contact

De makelaar

Foto

Drieman Garantiemakelaars
Anne Frankkade 25 - Alphen aan den Rijn
nieuwbouw@drieman.nl
0172 460 808

Huurwoningen

Interesse in huren

Om in aanmerking te komen voor de sociale huurwoningen kunt u zich inschrijven bij “Huren in Holland Rijnland”

Logo Van Wijnen