image
Foto
Bentwijck achtergrond logo

Bouwnummer 1-4, 8-12 EN 32-41Rijwoningen 6.0m

Bijzonder aan deze rijwoningen is de breedte van maar liefst 6 meter. Hierdoor heeft u binnen een zee aan leefruimte. Enkele woningen hebben een tuitgevel waardoor de zolder nog ruimer is. De extra brede eengezinswoningen van fase 1 liggen aan sfeervolle straatjes en aan of vlakbij de groene loper.

Een riante keuken in hoekopstelling kun je makkelijk kwijt, maar er zijn nog meer mogelijkheden. Misschien kiest u wel voor een keuken met (schier)eiland. Laat uw fantasie de vrije loop. Dit beeld is er om u een idee te geven van de zee aan ruimte.

Naar woningselector
image

Kenmerken

  • Woonoppervlakte circa 140 m2
  • Achtertuin op het westen, zuiden of oosten voorzien van berging en achterom
  • Voortuin aan rustig straatje of de groene loper
  • Parkeerplaats in het hofje
  • Tuingerichte woonkamer
  • 3 ruime slaapkamers
  • Grote, indeelbare zolderverdieping met aansluitpunten voor wasmachine en droger

Werkt u ook steeds vaker thuis?

Door flexibel werken hebben steeds meer mensen behoefte aan een fijne thuiswerkplek. Om u een fijne thuiswerkplek te bieden, hebben wij hiervoor een optie uitgedacht. Een ‘gewone’ slaapkamer wordt omgetoverd tot comfortabele, afsluitbare werkplek met prettig licht om rustig te werken. Een aansluitpunt voor een koffieapparaat, een goede vaste verbinding met het internet en andere extra aansluitpunten en een slot op de deur die u van beide kanten kunt afsluiten hebben we hierin opgenomen. Door deze optie kunt u lekker zitten in uw eigen thuiskantoor met een kopje koffie en werken met super snel internet. Hier zit u met plezier een dag of een paar uur te werken. Willen uw kinderen geconcentreerd

image
Bentwijck achtergrond logo

Contact

De makelaar

Foto

Drieman Garantiemakelaars
Anne Frankkade 25 - Alphen aan den Rijn
nieuwbouw@drieman.nl
0172 460 808

Huurwoningen

Interesse in huren

Om in aanmerking te komen voor de sociale huurwoningen kunt u zich inschrijven bij “Huren in Holland Rijnland”

Logo Van Wijnen