image
Foto
Bentwijck achtergrond logo

Bouwnummer 13 T/M 19Rijwoningen 5.10m

Deze prachtige eengezinswoningen hebben een diepe voortuin op het zuiden aan een rustig straatje en zijn circa 120 m2 groot. Kom straks thuis, parkeer uw auto in het hofje achter de tuin en wandel via de tuin naar binnen en geniet. Dit is fijn thuiskomen. Eenmaal binnen geniet u van de praktische indeling waardoor elke vierkante meter goed tot zijn recht komt.

De ramen tot de vloer en de loopdeur naar de tuin zorgen voor een prachtige lichtinval en vrij zicht naar buiten. Op deze impressie is goed te zien hoe u hier gemakkelijk een grote bank en eettafel kwijt kunt. Hoe zou u dit huis inrichten?

Naar woningselector

Kenmerken

  • Woonoppervlakte circa 120 m2
  • Achtertuin op het noorden voorzien van berging en achterom
  • Voortuin op het zuiden aan rustig straatje
  • Parkeerplaats in het hofje
  • Tuingerichte woonkamer
  • 3 slaapkamers Indeelbare zolderverdieping met aansluitpunten voor wasmachine en droger

Werkt u ook steeds vaker thuis?

Door flexibel werken hebben steeds meer mensen behoefte aan een fijne thuiswerkplek. Om u een fijne thuiswerkplek te bieden, hebben wij hiervoor een optie uitgedacht. Een ‘gewone’ slaapkamer wordt omgetoverd tot comfortabele, afsluitbare werkplek met prettig licht om rustig te werken. Een aansluitpunt voor een koffieapparaat, een goede vaste verbinding met het internet en andere extra aansluitpunten en een slot op de deur die u van beide kanten kunt afsluiten hebben we hierin opgenomen. Door deze optie kunt u lekker zitten in uw eigen thuiskantoor met een kopje koffie en werken met super snel internet. Hier zit u met plezier een dag of een paar uur te werken. Willen uw kinderen geconcentreerd

image
Bentwijck achtergrond logo

Contact

De makelaar

Foto

Drieman Garantiemakelaars
Anne Frankkade 25 - Alphen aan den Rijn
nieuwbouw@drieman.nl
0172 460 808

Huurwoningen

Interesse in huren

Om in aanmerking te komen voor de sociale huurwoningen kunt u zich inschrijven bij “Huren in Holland Rijnland”

Logo Van Wijnen