De eerste workshop

Achter de schermen zijn we druk bezig met het ontwikkelen van nieuwbouwplan Bentwijck in Benthuizen. Bentwijck willen wij in verschillende fases samen met u ontwikkelen. Om dit mogelijk te maken organiseren wij per fase twee woonworkshops.

Het doel van de woonworkshops is om bruikbare informatie te verzamelen over uw woonwensen. Tijdens een woonworkshop stellen wij verschillende vragen aan u. De antwoorden van de woonworkshops nemen wij mee in de planvorming. Vanzelfsprekend voldoen wij aan de richtlijnen van de algemene verordening gegevensbescherming (AVG).

Bent u op zoek naar een rijwoning of misschien naar een vrijstaande woning? Of vindt u een woning met rode dakpannen mooier dan met zwarte dakpannen? Laat het ons weten door middel van het invullen van de vragenlijst van de eerste woonworkshop.

Het liefst gaan wij het gesprek persoonlijk met u aan, helaas is dit door Corona nu niet mogelijk. Daarom is de eerste woonworkshop van fase 1 online. Om extra uitleg te geven over de woonworkshop hebben wij een speciale introductiefilm gemaakt.

Per fase zullen wij twee woonworkshops organiseren. Door deelname aan een woonworkshop krijgt u voorrang bij de toewijzing van een woning, indien er bij de verkoop blijkt dat er meer gegadigden zijn voor een bepaalde woning. Uw deelname wordt per fase gemeten.

Bij de toewijzing wordt onderscheid gemaakt tussen drie verschillende categorieën:

1. Deelnemers die zowel aan de eerste als tweede woonworkshop hebben deelgenomen.
2. Deelnemers die aan de eerste of de tweede woonworkshop hebben deelgenomen.
3. Deelnemers die niet hebben deelgenomen aan een woonworkshop.

Het invullen van de vragenlijst van de woonworkshop kan tot en met zondag 16 augustus 2020.

Mochten er nog vragen zijn naar aanleiding van deze vragenlijst dan horen wij het graag. Uw vragen en opmerkingen kunt u mailen naar bentwijck@vanwijnen.nl.