image
Foto
Bentwijck achtergrond logo

BOUWNUMMERS 62 en 63Twee-onder-een-kapwoningen

Spreekt dit beeld u aan en bent u op zoek naar een lekkere ruime gezinswoning in een kindvriendelijke buurt? Laat u verleiden door deze schitterende twee-onder-een-kapwoningen aan de Zaaistraat en de Bentlanden. De kinderen spelen lekker in de tuin en uw partner is al aan het eten begonnen in de gloednieuwe keuken die helemaal naar eigen idee en smaak is uitgezocht.

Het fijne aan dit huis is dat u ook boven de ruimte hebt. Er zijn 3 slaapkamers en een ruime badkamer met 2e toilet. Behoefte aan meer slaapkamers? De indeelbare zolder biedt volop mogelijkheden. De woningen met garage aan de Bentlanden hebben een voortuin aan de singel en kunnen 2 auto’s op eigen terrein kwijt. De woningen aan de Zaaistraat hebben een diepe achtertuin op het westen. Bouwnummer 62 en 63 hebben een grote berging in de achtertuin.

Ziet u zichzelf al staan achter het mooie kookeiland terwijl u gezellig kletst met familie die al aan de eettafel zit? Zowel aan de voorzijde als aan de tuinkant zijn grote ramen, waardoor het uitzicht vrij is en het licht fijn binnen schijnt.

Naar woningselector fase 2a

Plattegronden

Foto

Begane grond
Bouwnummers 62 en 63

*Bouwnummer 62 is gespiegeld.

Foto

Eerste verdieping
Bouwnummers 62 en 63

*Bouwnummer 62 is gespiegeld.

Foto

Tweede verdieping
Bouwnummers 62

*plattegrond is gespiegeld.

Foto

Tweede verdieping (dwarskap)
Bouwnummer 63

Kenmerken

  • Woonoppervlakte van 168 tot 175 m2
  • Achtertuin op het westen en oosten
  • Voortuin aan het wijkhart of aan de Bentlanden
  • Tuingerichte woonkamer
  • Tuingerichte woonkamer
  • 3 ruime slaapkamers
  • Grote, indeelbare zolderverdieping met aansluitpunten voor wasmachine en droger

Werkt u ook steeds vaker thuis?

Door flexibel werken hebben steeds meer mensen behoefte aan een fijne thuiswerkplek. Om u een fijne thuiswerkplek te bieden, hebben wij hiervoor een optie uitgedacht. Een ‘gewone’ slaapkamer wordt omgetoverd tot comfortabele, afsluitbare werkplek met prettig licht om rustig te werken. Een aansluitpunt voor een koffieapparaat, een goede vaste verbinding met het internet en andere extra aansluitpunten en een slot op de deur die u van beide kanten kunt afsluiten hebben we hierin opgenomen. Door deze optie kunt u lekker zitten in uw eigen thuiskantoor met een kopje koffie en werken met super snel internet. Hier zit u met plezier een dag of een paar uur te werken. Willen uw kinderen geconcentreerd

Bekijk plattegrond
image
Bentwijck achtergrond logo

Contact

De makelaar

Foto

Drieman Garantiemakelaars
Anne Frankkade 25 - Alphen aan den Rijn
nieuwbouw@drieman.nl
0172 460 808

Huurwoningen

Interesse in huren

Om in aanmerking te komen voor de sociale huurwoningen kunt u zich inschrijven bij “Huren in Holland Rijnland”

Logo Van Wijnen