image
Bentwijck achtergrond logo

DuurzaamheidEnergieneutraal
wonen in Bentwijck

Goed nieuws! Alle woningen in Bentwijck zijn energieneutraal (ENG) en hebben het hoogste energielabel (A++++). ENG staat voor Energie Neutraal Gebouw.

Dit houdt in dat de zonnepanelen op het dak ten minste evenveel energie opwekken als de installaties in de woning nodig hebben voor de verwarming, koeling en ventilatie. Alleen uw eigen energieverbruik voor bijvoorbeeld verlichting, douchen en koken betaalt u. Liever nog minder kosten? Dat kan in Bentwijck! Er liggen 8 tot 17 zonnepanelen op het dak. In veel gevallen kunt u optioneel extra zonnepanelen laten plaatsen, zodat ook een deel van het huishoudelijk energieverbruik wordt gecompenseerd.

Veel
wooncomfort

Een energiezuinig huis bouwen begint allemaal bij uitstekende isolatie en slimme, zuinige installaties. Dat levert naast een energiebesparing veel comfort op. In Bentwijck draagt het gebalanceerde ventilatiesysteem met warmte terugwinning hieraan bij. Dit systeem zorgt ervoor dat er altijd schone, gezonde lucht in huis is. De luchtwarmtepomp is gekoppeld aan de vloerverwarming die ook enkele graden kan koelen. Mensen die dit systeem al gebruiken zijn enorm te spreken over de constante, aangename temperatuur in huis. Nooit meer koude voeten en zomers is het binnen aangenaam koel.

Lage energiekosten

Nieuwbouw kopen, en in het bijzonder een energie neutrale woning, betekent gegarandeerd een lagere energierekening. Ten opzichte van een oudere, niet duurzame woning, kunt u in Bentwijck met de huidige energietarieven al snel duizenden euro’s per jaar besparen! In fase 1 van Bentwijck koopt u namelijk een woning met een A++++ label! Benieuwd wat het u scheelt per maand? We hebben een handige tool gemaakt.

image

Financierings-voordelen

Als u een energiezuinige nieuwbouwwoning koopt, kunt u rentekorting krijgen. En dat betekent lagere maandlasten. Daarnaast kunt u met een energie neutrale (ENG) nieuwbouwwoning €15.000,- extra lenen ten opzichte van uw leencapaciteit. Dat kan net het verschil maken. Laat uw financieel adviseur het complete plaatje doorrekenen. Het gaat niet alleen om de hypotheekrente en netto hypotheeklasten. Het zijn de totale woonlasten die ertoe doen.

Fase 1 bijna
uitverkocht!

Schrijf u nu in als reserve kandidaat!
Wilt u niet inschrijven voor een woning maar wel op de hoogte blijven van Bentwijck?
Schrijf u dan in voor de nieuwsbrief!
Binnenkort start de verkoop van fase 2!

Inschrijven
Bentwijck achtergrond logo

Contact

De makelaar

Foto

Drieman Garantiemakelaars
Anne Frankkade 25 - Alphen aan den Rijn
nieuwbouw@drieman.nl
0172 460 808

Huurwoningen

Interesse in huren

Om in aanmerking te komen voor de sociale huurwoningen kunt u zich inschrijven bij “Huren in Holland Rijnland”

Logo Van Wijnen