image
Foto
Bentwijck achtergrond logo

Bouwnummer 29-31Drie-onder-een-kapwoningen

De charmante drie-onder-een-kapwoningen met rood pannendak en witte gevelsteen vormen samen een geheel dat de entree van Bentwijck markeert. De middelste woning heeft een tuitgevel en de ver overstekende dakrand loopt mooi door. Het leuke aan deze woningen is dat ze als het ware op een eiland staan.

Via een bruggetje komt u op de stoep en bij de voortuinen. Hier kunt u heerlijk zitten. De achtertuinen van deze woningen liggen op het zuiden en beschikken over een berging en privéparkeerplaats.

Dat de woonkamer bijna 6 meter breed is, is goed terug te zien op deze impressie. U kunt naar hartenlust variëren met de opstelling van je meubels. Creëer een intieme zithoek, gezellige plek waar u urenlang met vrienden natafelt en geniet van het licht dat van alle kanten binnenkomt. Zowel bouwnummer 29 en 31 hebben een zij-uitbouw zoals op deze impressie te zien is.

Naar woningselector

Kenmerken

  • Woonoppervlakte circa 145 - 150 m2
  • Achtertuin op het zuiden met eigen parkeerplaats en berging
  • Voortuin aan een waterpartij met een bruggetje
  • Zeer riante living en keuken
  • 3 grote slaapkamers
  • Grote, indeelbare zolderverdieping met aansluitpunten voor wasmachine en droger
  • Brochure

Werkt u ook steeds vaker thuis?

Door flexibel werken hebben steeds meer mensen behoefte aan een fijne thuiswerkplek. Om u een fijne thuiswerkplek te bieden, hebben wij hiervoor een optie uitgedacht. Een ‘gewone’ slaapkamer wordt omgetoverd tot comfortabele, afsluitbare werkplek met prettig licht om rustig te werken. Een aansluitpunt voor een koffieapparaat, een goede vaste verbinding met het internet en andere extra aansluitpunten en een slot op de deur die u van beide kanten kunt afsluiten hebben we hierin opgenomen. Door deze optie kunt u lekker zitten in uw eigen thuiskantoor met een kopje koffie en werken met super snel internet. Hier zit u met plezier een dag of een paar uur te werken. Willen uw kinderen geconcentreerd

image
Bentwijck achtergrond logo

Contact

De makelaar

Foto

Drieman Garantiemakelaars
Anne Frankkade 25 - Alphen aan den Rijn
nieuwbouw@drieman.nl
0172 460 808

Huurwoningen

Interesse in huren

Om in aanmerking te komen voor de sociale huurwoningen kunt u zich inschrijven bij “Huren in Holland Rijnland”

Logo Van Wijnen